Refund policy

Avem o politică de returnare de 14 zile, ceea ce înseamnă că aveți la dispoziție 14 de zile de la primirea articolului pentru a solicita returnarea.

Pentru a fi eligibil pentru returnare, articolul dumneavoastră trebuie să fie în aceeași stare în care l-ați primit, nepurtat sau nefolosit, cu etichete și în ambalajul original. Veți avea nevoie și de chitanța/factura sau dovada achiziției.

Pentru a începe procedura de retur, ne puteți contacta la online@mengotti.ro.. Vă rugăm să rețineți că returnările vor trebui trimise la următoarea adresă:


Calea Victoriei 48-50, București, B, România

Dacă returnarea dvs. este acceptată, vă vom trimite un AWB de expediere pentru retur, precum și instrucțiuni despre cum și unde să trimiteți coletul. Articolele trimise înapoi la noi fără a solicita mai întâi retur nu vor fi acceptate. Vă rugăm să rețineți că, dacă țara dvs. de reședință nu este România, expedierea mărfurilor poate dura mai mult decât se aștepta.

Ne puteți contacta oricând pentru orice întrebări privind returnarea la:

Telefon: (+40)740066940

Email:  online@mengotti.ro.


Daune și probleme

Vă rugăm să verificați comanda dvs. la primire și să ne contactați imediat dacă articolul este defect, deteriorat sau dacă primiți articolul greșit, astfel încât să putem evalua problema și să o corectăm.
Anumite tipuri de articole nu pot fi returnate din motive de igena cum ar fi: lenjeria intima, masti. Vă rugăm să ne contactați dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la articolul dvs. 
Din păcate, nu putem accepta returnări de carduri cadou.

Schimburile

Cea mai rapidă modalitate de a vă asigura că obțineți ceea ce doriți este să returnați articolul pe care îl aveți și, odată ce returnarea este acceptată, faceți o achiziție separată pentru noul articol.

Uniunea Europeană, perioadă de 14 zile
Fără a aduce atingere celor de mai sus, dacă mărfurile sunt expediate în Uniunea Europeană, aveți dreptul să anulați sau să returnați comanda în termen de 14 zile pentru orice motiv și fără justificare conform  art. 4 alin.1 lit. b) Ordonanței de Urgență 34/2014 privind protecția consumatorului la încheierea și executarea contractelor la distanță. Ca mai sus, articolul dumneavoastră trebuie să fie în aceeași stare în care l-ați primit, nepurtat sau nefolosit, cu etichete și în ambalajul original. Veți avea nevoie și de chitanța sau dovada achiziției.


Rambursări

Vă vom anunța după primirea și inspectarea returnării pentru a vă anunța dacă rambursarea a fost aprobată sau nu. Dacă este aprobat, veți fi rambursat automat pe metoda de plată inițială în termen de 10 zile lucrătoare. Vă rugăm să rețineți că poate dura ceva timp pentru ca banca sau compania dvs. de card de credit să proceseze și să posteze rambursarea.

Pentru plățile ramburs, restituirea contravalorii produselor se va face in contul comunicat la initierea returului, in maxim 14 zile de la primirea coletului de retur. 

Dacă au trecut mai mult de 15 zile lucrătoare de când v-am aprobat returnarea, vă rugăm să ne contactați la online@mengotti.ro.