Shipping policy


Termenul de livrare a comenzii.


Toate comenzile sunt procesate în termen de 24 ore până la 3 zile lucrătoare (cu excepția weekendurilor și sărbătorilor) după primirea e-mailului de confirmare a comenzii . Veți primi o altă notificare când comanda dumneavoastră va fi expediată.

Din cauza unui volum mare de comenzi sau probleme cu serviciile poștale care sunt în afara controlului nostru acestea pot duce la intarzieri si veti fi notificat prin e-mail/SMS din contul comenzii.

Tarife și estimări de transport intern.


Pentru tarifele de expediere calculate: taxele de transport pentru comanda dumneavoastră vor fi calculate și afișate la finalizarea comenzii.
Ridicare din magazin


Ridicarea comenzilor din magazin este gratuită  si este disponibilă pentru toate produsele, acestea trebuie sa fie achitate cu cardul in cadrul site-ului si ridicarea se poate face de Luni pana Duminica.

Orele noastre de ridicare din magazin sunt :

L-V: 10:00 - 20: 00

S: 11:00 - 18:00

D: 12:00 - 16:00

Vă vom contacta prin mesaj text/telefonic la numărul de telefon pe care l-ați furnizat la checkout pentru a vă anunța cand e pregatita comanda pentru ridicare.Cum verific starea comenzii mele?


Când comanda dumneavoastră a fost expediată, veți primi o notificare prin e-mail de la noi, care va include un număr de urmărire pe care îl puteți utiliza pentru a verifica starea acesteia. Vă rugăm să acordați 48 de ore pentru ca informațiile de urmărire să devină disponibile.

Dacă nu ați primit comanda în termen de 5 zile de la primirea e-mailului de confirmare a expedierii, vă rugăm să ne contactați la online@mengotti.ro cu numele și numărul dvs. de comandă, iar noi o vom analiza în locul dvs.


Rambursări, retururi și schimburi.


Politica de retur este disponibila aici.

Acceptăm retururi până la 14 zile de la livrare, dacă articolul este nefolosit și în starea sa inițială, și vom rambursa întreaga sumă a comenzii minus costurile de transport pentru retur.

În cazul în care comanda dvs. ajunge deteriorată în vreun fel, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail cât mai curând posibil la online@mengotti.ro. cu numărul dvs. de comandă și o fotografie a stării articolului. Abordăm acestea de la caz la caz, dar vom face tot posibilul pentru a găsi o soluție satisfăcătoare.

Dacă aveți întrebări suplimentare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați la online@mengotti.ro.